Politică

Liderul senatorilor PNL: Florin Cîțu dă banii publici pentru voturi ca să câștige alegerile

Liderul grupului senatorial al PNL, Virgil Guran, îi critică pe colegii săi de partid care „îşi spală rufele” în emisiuni televizate, el susţinând că „aceste scandaluri nu sunt create de către echipa Ludovic Orban”. El acuză că preşedinţi de filiale sunt „abordaţi” de către echipa lui Florin Cîţu: „Văd că vin hai că vă mai dau trei proiecte, cinci, o sută de milioane, două sute, şapte funcţii, dacă nu, se iau trei funcţii”.

„După cum aţi observat, mai ales în spaţiul public – pentru că aşa, noi ne spălăm rufele în familie la PNL, pe la Antenă, la România TV, la Digi, la Realitatea, pe acolo ne spălăm rufele – vedem tot felul de scandaluri care nu fac bine deloc partidului. Vreau să ştiţi că aceste scandaluri nu sunt create de către echipa Orban ci, din contră, după cum vedeţi, încercăm să aplanăm orice fel de conflict, orice fel de zvon care face foarte rău partidului”, a susţinut Guran.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban s-a dezlănțuit și a făcut cele mai grave acuzații: ‘Le atrag atenția celor din exteriorul PNL care își bagă coada că NU CEDEZ’

Acesta şi-a reafirmat „sprijinul total” faţă de Ludovic Orban, dând de înţeles că liderii altor filiale judeţene sunt cooptaţi în echipa lui Florin Cîţu cu promisiuni de ordin financiar sau cu promisiuni că li se vor acorda, sau lua funcţii.

„Am observat că preşedinţii de filiale sunt abordaţi – fiind preşedinte de filială, cu toate că nu ştiu… spre ruşinea mea, pe mine nu m-a abordat deloc echipa cealaltă, nu ştiu de ce nu mă vor, sunt convins că ştiu de ce – văd că vin: ”Hai că vă mai dau trei proiecte, cinci, o sută de milioane, două sute, şapte funcţii, dacă nu, se iau trei funcţii. Tot felul de lucruri de genul acesta. Eu vă spun un lucru foarte, foarte clar: eu nu negociez binele partidului şi pentru că nu negociez binele partidului, vă spun că singura soluţie pentru unitate şi pentru rezultate deosebite este preşedintele actual, Ludovic Orban”, a mai afirmat Guran.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button