Știrile 60m.RO

George Simion: Ne opunem vaccinării obligatorii a cadrelor medicale. Ne scriu medici înspăimântați

George Simion a reiterat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor se opune vaccinării obligatorii a cadrelor medicale. Liderul AUR a dezvăluit că primește foarte multe mesaje de la medici înspăimântați că-și vor pierde locurile de muncă dacă se vor opune vaccinării.

Simion a subliniat că intenţia guvernanţilor de a obliga cadrele medicale să se vaccineze încalcă Constituţia.

„Nu are voie Guvernul, nu este constituţional. E împotriva tuturor drepturilor elementare ale omului şi cu siguranţă ne vom opune, aşa cum ne-am opus. Suntem singura forţă politică care se împotriveşte vaccinării obligatorii.

În momentul acesta, eu ca cetăţean nevaccinat nu pun în pericol viaţa unui cetăţean vaccinat. Asta nu spune domnul Macron şi ciracii lui din România, Dan Barna şi Dacian Cioloş. Am văzut că domnul Cioloş a cedat presiunilor şi s-a vaccinat”, a declarat George Simion (AUR), în direct la România TV.

Mai mult, liderul AUR a contestat decizia Ministerului Sănătăţii care obligă cadrele medicale să-şi plătească testele pentru depistarea COVID-19 în cazul în care aleg să nu se vaccineze.

Ne scriu foarte multe cadre medicale. Sunt înspăimântaţi de faptul că sunt obligaţi. Le-a spus ministrul Sănătăţii că din septembrie îşi plătesc singuri testele. Nu e un şantaj, îţi pierzi locul de muncă, pentru că nu îţi poţi plăti din trei în trei zile testul rapid”, a mai spus George Simion.

Back to top button