Politică

Nulitățile din USR-PLUS au justiția în mână și se plâng de eliberarea lui Liviu Dragnea

USR-PLUS este un partid condus de nulități, personaje care sunt bune doar la criticat, însă în momentul când au ajuns la putere au dat dovadă de o incompetență crasă. În spatele mitului de justițiari se ascundea de fapt o adunătură de lași și măscărici, care nu au habar pe ce planetă trăiesc.

Un exemplu este și acest Iulian Bulai, care avea calitatea de cerșetor pe străzile din Oslo înainte de a deveni parlamentar USR-PLUS și șef la comisia de cultură. Și cerșetoria e o artă. Cum spunea maestrul Gheorghe Dinică: – O mână întinsă care nu spune o poveste nu primește nimic!

Cam așa și cu cei de la USR-PLUS. Ei au ajuns în Parlament pe un val de ură împotriva penalilor, gen Liviu Dragnea. După ce i-au pus în funcții, românii au constatat că cei care erau în zilnic gură cu sloganul ”fără penali” se ocupau tocmai cu matrapazlâcuri și furtul banilor europeni, la fel ca tovarășul pușcăriaș Dragnea.

AUR și Dragnea sunt idei fanteziste debitate de mintea încețoșată a unui cerșetor ce vagabonda pe străzile Norvegiei. Cu așa mesaje pluseriștilor…, sigur nu o să mai intrați în Parlament.

„Liviu Dragnea a ieșit din închisoare. În afară de PSD, singurii care se bucură sunt cei de la AUR. Care abia așteaptă să facă majoritate cu noul PSD. Dacă totuși Liviu Dragnea nu va fi primit în PSD, sunt sigur că are un loc rezervat în AUR. Și George Simion și Liviu Dragnea se pare că sunt aliați împotriva unei presupuse dictaturi. Sunt amuzat de această posibilă alianță. Nu va ține. Românii pedepsesc minciuna, aroganța și manipularea politicienilor!”, afirmă Iulian Bulai pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button