PoliticăȘtirile 60m.RO

Ciolacu îi acuză pe Orban și Cîțu că folosesc banii publici pentru a cumpăra voturile liberalilor: Noi realizam în ce penibilitate ne-au adus acești clovni?

Marcel Ciolacu îi acuză pe Orban și Cîțu că folosesc banii publici pentru a cumpăra voturile liberalilor, sperând ca astfel să câștige conducerea PNL.

A început mita. Ei confundă banii românilor cu bani pe care să-i folosească în vreo lupta electorala din interiorul PNL. Este ilegal si imoral sa faci așa ceva. Eram obișnuiți de la domnul Orban care  aloca bani primarilor PNL ca mita pentru a obține voturile românilor. Acum trecem la next level. Primul ministru, care se lupta cu domnul Orban, folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la congres”, a declarat Ciolacu la România Tv.

Liderul PSD i-a acuzat pe cei doi că au creat un adevărat circ în loc să se preocupe de problemele reale ale țării, precum PNRR.

„Noi realizam în ce penibilitate ne-au adus acești clovni? Îi vezi cu bodyguarzi la ședințe, se stropesc cu apă,. Unde a ajuns România dintr-un circ si o dorință a unui președinte de ţară de a avea guvernul său? Nu înțeleg de ce nu intervine. Nu se mai poate continua așa. Uitați-va si în tabăra cealaltă. Coloș ataca PNNR-ul Ungariei. Nu vrei să te ocupi de Ghinea pe care l-ai pus tu la Fonduri Europene? Aia e problema, nu ce se întâmplă la noi.

Eu cred că despre PNNR-ul României o să vorbim şi in octombrie. El a fost scos din analiza pentru că nu îndeplinește niciun fel de condiţii. Au venit obiecțiile secretizate de domnul Ghinea, de parcă ar lua împrumuturile pentru el, să-şi repare casa. Se vor afla acele documente, deoarece nu sunt documente secrete. Urmează să primim toate informaţiile”, a declarat liderul PSD.

Back to top button