Politică

Daniel Funeriu: Stelian Ion e un ”zero barat” și un gargaragiu

Fostul ministru Daniel Funeriu consideră că ministrul Justiției, Stelian Ion, este ”un gargaragiu” și un ”zero barat” care este expert în a arunca vina pe alții pentru ce nu reușește să facă.

„Stelian Ion a devenit ministrul plânsotecii cu spectatori. După 7 luni de mandat nu a reușit nimic din ce a promis. Nu a terminat cu pensiile magistraților, nu a revigorat parchetele, nu a sporit accesul oamenilor la justiție, nu a ameliorat situația instanțelor, nu a desființat secția specială, pe scurt, zero pe linie. Un zero barat gargaragiu. Să îi spună cineva că miniștrii, contrar copiilor de mingi, joacă. Iar cei buni mai și câștigă.

Este însă expert în a arunca vina. Azi e de vină UDMR. Mâine CCR și CSM. Poimâine portarul de la bloc. Nu știu cât timp îl mai suportă premierul în guvern. Este foarte periculos să ai asemenea gargaragii în guvern, pentru că decredibilizezi întregul demers guvernamental în justiție”, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button