Politică

Coaliţia PNL-PSD-ProRomânia îl obligă pe Dominic Fritz să publice actul de identitate: Să vedem dacă are domiciliul în Timișoara

Consilierii PNL, PSD şi Pro România au votat în şedinţa Consiliului Local un proiect de hotărâre pentru a obliga Primăria Timişoara să publice copiile actelor de identitate ale consilierilor locali, primar, viceprimari şi personal cu funcţii de conducere, pentru a se demonstra că aceştia au domiciliul în Timişoara.

Secretarul General al Primăriei Municipiului Timişoara a anunţat că hotărârea excede cadrul legal, nu a fost avizat şi nici contrasemnat de Secretarul General, din această cauză fiind susceptibil de contestare a legalităţii, cel puţin din motive de procedură.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a reacționat:

„Vă investiţi energia politică în jocuri. Dacă nu ştiţi de ce Dl Craina şi Pro România, aţi pierdut alegerile, dacă nu ştiţi de ce profesor doctor Honoris Causa Nicolae Robu şi PNL aţi pierdut alegerile, de asta aţi pierdut, pentru că v-aţi ocupat de jocuri. Nu am întâlnit niciun cetăţean care să ceară să-mi vadă buletinul, cetăţenii vin la mine cu problemele şi ambiţiile lor. Ştiţi care este contextul politic al acestui proiect: unii nu pot să accepte o realitate legală că Timişoara are un primar legitim ales. Şi este în regulă să nu accepte asta, dar aţi aruncat acest proiect în acest pretind vid de legitimitate. Nu este vorba despre transparenţă, ci despre un război politic penibil al unor persoane care nu pot accepta că timişorenii au făcut o alegerile. Lăsaţi ipocrizia şi apucaţi-vă să faceţi treabă pentru timişoreni”, a declarat primarul Timişoarei Dominic Fritz

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button