Politică

Cîțu visează valuri la 40 de grade! Aici se ajunge când suntem conduși de incompetenți

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, într-o conferință de presă că oamenii nu se mai vaccinează pentru că ”în România vaccinul nu este obligatoriu”. Premierul Cîțu, fantezist ca de obicei, visează la un val 4 al pandemiei deși afară avem 40 de grade și numărul persoanelor infectate scade de la zi la zi. Totuși, se pare că tovarășii cu vaccinul mai au nevoie de ceva miliarde gratis de la România în perioada următoare, având în vedere apologia vaccinării.

”Încă din timpul valului 3 am spus foarte clar că nu vom renunţa la capacităţile noastre pentru COVID. Vreau să avem un sistem prin care să putem să transferăm rapid, dacă este nevoie, paturi din sistemul COVD şi non-COVID, paturi ATI. Sunt sigur că Ministerul Sănătăţii a ţinut cont şi o să fie prgătit pentru valul patru. Diferenţa faţă de valul trei este că acum putem să ne vaccinăm oricând, oricunde, cu orice tip de vaccin. Este o diferenţă vitală în ceea ce priveşte lupta cu acest virus. Vaccinul este singura soluţie, avem vaccin, trebuie să ne vaccinăm”, a afirmat Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Ca mărturie personală, revin dintr-o țară unde nimeni nu e obligat să poarte mască și să se vaccineze. În țara respectivă numărul persoanelor vaccinate este foarte mic și pe la centrele de vaccinare bate vântul, în timp ce petrecerile au loc la fel ca în vremurile bune. Acolo nu exită stare de alertă, stare de urgență, carantină și alte escrocherii cu ajutorul cărora politicienii delapidează bugetul statului. Totul ține de mentalitate, igienă și educație. La noi totul ține de hoție și banditism.

Matei Alexandu

Back to top button