PoliticăȘtirile 60m.RO

Florin Cîțu pasează responsabilitatea desființării SIIJ: Să vină Parlamentul cu o soluție

Florin Cîțu pasează responsabilitatea desființării SIIJ Secției de Investigații a Infracțiunilor din Justiție. Premierul a menționat că este de datoria Parlamentului să găsească alternative privind desființarea SIIJ.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt simple. Eu am desființat secția SIIJ, acum trebuie să vină Parlamentul cu o soluție. Aștept soluțiile împreună cu Ministrul Justiției.

Noi am venit cu o soluție prin care am desființat secția specială. UDMR are un punct de vedere diferit. Există un grup de lucru, de acolo ar trebui să vină opiniile,  după aceea vom reveni și sunt convins că vom găsi cea mai bună soluție. Nu se rupe coaliția, e foarte puternică”,  declarat premierul.

Premierul a vorbit și despre rectificare bugetară și a precizat că momentan se analizează situația celor 12 miliarde care nu au fost cheltuiți.

Stați puțin că abia am început programarea. Avem o situație pe fiecare minister, vedem. V-am spus că sunt 12 miliarde de lei, care nu au fost cheltuiți, deși erau alocați pentru primul semestru. E clar că nu e satisfăcător, analizăm situația și discutăm,” a afirmat prim-ministrul.

Back to top button