PoliticăȘtirile 60m.RO

Cîțu, sigur pe victoria sa: Câștigăm pe 25 septembrie!

Premierul Florin Cîțu este din ce în ce mai sigur pe victoria sa la alegerile interne din 25 septembrie. „Câștigăm pe 25 septembrie!”, a scris acesta pe contul personal de Facebook, după ce favoritul său a câștigat fără emoții filiala de la Gorj.

„Mă dusei la Gorj și câștigă Dan Vîlceanu președinția filialei PNL! 348 de voturi din 350. Dan este prietenul și colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016! Felicitări! Dane, mulțumesc pentru tot sprijinul tău! Erai în echipa câștigătoare de mult timp! Câștigăm pe 25 septembrie! Câștigăm big time (negreșit, n.red)!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a declarat, duminică, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj, că alegerile din PNL, deşi sunt urmărite de toţi românii, nu vor afecta guvernarea, iar PNL nu se poate confunda cu PSD care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier. Cîţu le-a transmis investitorilor că stabilitatea financiară este asigurată, iar rectificarea bugetară se va face pentru toţi românii. „Vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut”, a afirmat premierul.

Back to top button