Știrile 60m.RO

Tâlharii de la București susțin un partid statalist: PAS

Ludovic Orban, expiratul PNL, cel care va fi dat afară pe ușa din dos a propriului partid și din politică, și-a anunțat azi susținerea față de PAS, un partid statalist antiromânesc.

Nimic nu surprinde, PNL este un partid rău ce a fost preluat de mafia PDL și care a făcut mult rău României, mai mult decât PSD. Acum vrea să facă tot rău și dă bani la partidele care înjură România la Chișinău.

Orban este răspunzător de eșecul gestionării pandemiei și a fost dat jos din poziția de șef de guvern. El a fost investit ilegal, noaptea ca hoții, de parlament, cu o funcție bănoasă. În viața lui Orban nu a lucrat în privat sau pe la vreo primărie sau instituție. Toată viața lui Orban a slujit pe cineva din poziția de politicia.

Fanii PAS cereau României să își vadă de treaba ei și să nu se bage în treburile Moldovei… cu o excepție: totuși banii să îi trimită, ca să aibă ce fura, că e sărăcia mare acolo.

PAS, ne scuzați, PLDM, a furat mulți bani trimiși de români ca să facă drumuri, poduri, o viață mai bună.

PAS este fostul partid al lui Vladimir Filat, tâlharul care a delapidat un miliard de euro pe care l-a împărțit cu apropiații lui. În acea vreme și Maia Sandu, sfânta fecioară a politicii moldovenești, era parte a guvernului. De altfel nu știe nimeni din ce și cum trăia ea, dar Filat știa prea bine, căci Filat a știut să aibă grijă de fetele apropiate lui, mai ales cele care au rămas aparent fete mari la 50 de ani.

AUR este un partid românesc ce va intra în noul parlament de la Chișinău. AUR va face curățenie în politica moldovenească și va milita pentru eradicarea partidelor corupte .

În România se fură mult, în Moldova se fură tot și apoi fură și de la vecini, adică de la România.

O parte din banii trimiși de București se întorc cash în România, la cei care conduc partidele politice.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button