SocialȘtirile 60m.RO

Gata cu cenzura. Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook

Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook după ce platforma i-a cenzurat postările în repetate rânduri pentru că nu se încadrau în discursul dominant promovat de „sursele oficiale” privind pandemia de coronavirus. El a anunțat miercuri, 7 iulie, că va iniția un demers similar cu cel al fostului președinte american Donald Trump.

„Sunt gata cu acțiunea în daune contra feisbuc, pentru cenzură și defăimare. O public mâine, integral. Ca model, zic. Pentru toți cei care au avut de suferit de pe urma cenzurii, captivității, hoției de date cu caracter personal și defăimării/stigmatizării cauzate/practicate de feisbuc.

Precizez că, dat fiind rolul nefast asumat de feisbuc și de fuhrerul său în comunicarea de “știri oficiale” referitoare la originea naturală a coronavirusului (pangolin/liliac – om) și la cenzurarea criminală a tuturor informațiilor și opiniilor referitoare la originea artificială (fabricare și scăpare din laboratorul din Wuhan, finanțat și de Fauci, și de institutul Pasteur), voi formula și denunț penal pentru comunicare de date false și zădărnicirea combaterii bolilor, atât contra feisbuc și a fuhrerului său, cât și a cenzorilor români care i-au ajutat, voluntar sau contra cost. Aici, în România“, a scris, pe Facebook, avocatul Piperea.

Back to top button