PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion despre activiștii AUR călcați în picioare la Chișinău: O agresivitate ieşită din comun, la ordinul lui Dodon

George Simion a vorbit la RomâniaTV despre incidentul în care mai mulți activiști AUR au fost au fost călcaţi în picioare la Chişinău de carabinieri, la ordinul lui Igor Dodon, care este sluga rușilor. Liderul AUR a afirmat că formațiunea politică pe care o reprezintă și care a trecut și Prutul este formată din naționaliști, care își doresc Unirea și se vor lupta cu toți care se opun acestui obiectiv național.

„Românii din Italia ne-au susţinut, aveam 33,5%. Nici Florn Cîţu nu mai e iubit de poporul din Diaspora, nici măcar Rareş Bogdan. Văd şi românii plecaţi în pribegie peste hotare. Noi suntem naţionalişti. Vrem Basarabia înapoi, noi vrem şi în parlamentul de la Chişinău. Noi suntem singurii care ne luptăm cu Dodon.

Activiştii AUR au fost goniţi de carabinerii de la Chişinău, călcaţi în picioare, o agresivitate ieşită din comun. Ca să vezi tricolorul călcat în picioare de nişte neaveniţi nu prea e bine. Se poartă ca nişte brute, dar noi nu abandonăm. Ţara nostră e mare, de la Nistru până la Tisa. Am interdicţie în Republica Moldova, din anul Centenarului când am făcut un marş de la Piaţă. Nu am voie să trec Prutul. Nicio problemă, trec Prutul politic.

Noi suntem pro-euorpeni, una care să vrea binele popoarelor din Europa, luptăm pentru o europă Creştină. De aceea ne-am mobilizat. Suntem acolo, lângă liderii polonezi, italieni şi lângă toţi patrioţii din Europa. Dacă vom merge cu forţe anti-naţionale ca domnul Cîţu vom ajunge la dezastru”, spune George Simion, în exclusivitate pentru România TV.

Back to top button