PoliticăȘtirile 60m.RO

Cioloș, anunț surprinzător: Candidez pentru şefia USR PLUS

Dacian Cioloș s-a răzgândit și anunță că va candida pentru şefia USR PLUS. Europarlamentarul a dat de înţeles că vor exista tabere, precum în PNL, pentru că e „important” să se ajungă la faza la care pot fi luate decizii.

Potrivit declarațiilor, Dacian Cioloş candidează la şefia USR PLUS pentru ca partidul să fie unul „cu o identitate politică bine definită”.

O să candidez, o să candidăm amândoi (şi Dan Barna – n.r.) şi o să facem tot ce e mai bine pentru ca USR PLUS, în următorii ani, să conteze, să fie un partid cu o identitate politică bine definită şi să fie un partid care să demonstreze că dintr-o mişcare politică anti-sistem (…) acum, odată ajunşi la guvernare, să demonstrăm că reuşim să facem acele schimbări. (…) Da, sigur, împreună cu Dan. Şi eu sper să mai fie şi alţi candidaţi, pentru că asta înseamnă un partid viu, sănătos, să fie cât mai mulţi oameni care candidează. Ce mi se pare important este ca, indiferent care va fi rezultatul, după aceste alegeri, USR PLUS să rămână un partid unic, care îşi construieşte calea în schimbarea politicii româneşti”, a declarat Dacian Cioloş, la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni pe tema educaţiei, conform Agerpres.

Întrebat dacă şi în USR PLUS vor exista tabere, precum în PNL, Dacian Cioloş a dat de înţeles că discuţiile sunt fireşti într-o competiţie internă.

Back to top button