Știrile 60m.RO

SLUGI. Eugen Tomac, sluga Moscovei și a lui Petrov, agățat permanent la banul public, sugerează că AUR ar fi susținut de Rusia

Eugen Tomac este un ofticat, asta este clar. AUR l-a ejectat de pe scena politică cu tot cu mentorul său, căpitanul Petrov, cel care a făcut foarte mult rău României și care poartă vina faptului că Basarabia nu este România. Acesta s-a asigurat ca printr-un discurs fals să facă jocul Moscovei și să blocheze unirea dintre cele două state românești. Băsescu putea negocia la birt cu Voronin Unirea, dar nu a făcut acest lucru deoarece comenzile nu venea de la poporul român ci din alte părți , mai din est.

Eugen Tomac este un abonat permanent la banul public. Nu a muncit o singură zi din viața lui în interesul poporului român sau în mediul privat, l-a slujit pe Petrov, adică pe Traian Băsescu. Marea calitate a lui Eugen Tomac o reprezintă servilismul față de un om vinovat de relele în care se află România la acest moment.

După ce AUR l-a scos din viața politică pe Eugen Tomac, principalul vinovat pentru eșecul PMP la alegerile parlamentare din 2020, acum s-a gândit să atace partidul AUR și pe George Simion, adică partidul patrioților români. Eugen Tomac se adaugă corului de bocitoare care strigă că AUR este partidul masonilor, rușilor, americanilor, marțienilor, reptilienilor și altele asemenea. Dar românii îl urăsc pe Eugen Tomac și pe Traian Băsescu, că de aceea l-au scos de pe scena politică: pur și simplu nu îi mai suferea poporul.

Eugen Tomac consideră că nu a făcut destul rău României, așa că atacă AUR, de parcă Românii l-ar crede. Când te înjură la unison toți îți dai seama cât de puternic ești și cât de mici sunt ei.

Este știut faptul că Sputnik vrea să discretizeze AUR și preia constant mesajele politice emise. Este o simplă strategie deoarece AUR este puternic, AUR este un partid patriotic și Rusia nu dorește ca AUR să conducă România deoarece nu controlează AUR.

Iată ce spune Tomac, cel care a făcut rău poporului român, despre AUR:

Este sau nu AUR un proiect al Federației Ruse?Sunt întrebat în mod constant de unde a apărut AUR și ce urmărește.Știu că mulți dintre susținătorii acestui partid s-au lipit din mers de acest proiect, pentru că li se spune ce vor sa audă. Suntem o țara superbă, dar furată de străini. Occidentalii ne vor sărăci. Ne sunt impuse reguli din afară și noi nu decidem nimic. Am fost o țara fără datorii în comunism, acum suntem la mâna străinilor. Într-un cuvânt, tezele diseminate sunt: România este o colonie, iar românii sunt folosiți și nu decid nimic. Pe acest refren este clădită o mișcare politică cu agendă subtilă care bate într-o singură direcție – România trebuie scoasă de sub influența „nefastă” a Occidentului care ne vrea răul.Un proiect născut în urmă cu un an, care a eșuat la alegerile locale, dar a reușit în plină pandemie, cu un mesaj agresiv anti-restricții, să aducă în jurul său exact electoratul care aștepta ca cineva să-i spună că răul vine din afară și se manifestă prin virusul creat de străini, cu scopul de a ne elimina. Discursul urii amestecat cu teme antioccidentale și nostalgia după comunism au atras un public captiv tezelor conspiraționiste fără multă bătaie de cap. Având în spate o mașinărie eficientă din punct de vedere tehnic, prin instrumentele (ilegale) care sunt conexe platformei Facebook, ce reușesc să alimenteze în mod automat exact publicul vizat după profilul descris mai sus. Români care, din motive justificate sau nu, au acumulat multe nemulțumiri și se agață de mitul „salvatorului” care luptă cu străinii. Cât despre instrumentele folosite, sper că ele fac parte dintr-o investigație a statului, pentru că refuz să cred că, pe viitor, va putea oricând o fabrică de troli să submineze democrația și să ne influențeze direcția spre care mergem.Revenind însă la întrebarea cui servește AUR și dacă este sau nu un proiect rusesc, vă las pe dumneavoastră să decideți, dar cel puțin merită făcută, în mod onest, o analiză fără explicații sofisticate.Portalul Sputnik finanțat de Guvernul Federației Ruse, în ediția editată în limba română, scrie din 2015 până în prezent în termeni pozitivi despre un singur personaj care promovează unirea R. Moldova cu România. Iar AUR este singurul partid din România căruia îi alocă constant spații întregi și îi elogiază activitatea.Cunosc bine cum acționează Rusia și nu cred niciodată în coincidențe, tocmai de aceea ridic această întrebare și vă invit să parcurgeți întreaga colecție de titluri din Sputnik pe care am selectat-o, articole apărute din 2015 până în prezent, și să trageți dumneavoastră concluziile.

De menționat că Eugen Tomac a fost permanent gelos pe succesul public al lui George Simion. În ultimii 10 ani el a perceput evoluția lui George Simion ca pe o amenințare la propria carieră politică și ghiciți ce: a avut dreptate. Eugen Tomac este așa de mic comparativ cu patriotul George Simion, că nici la degetul cel mic nu îi poate ajunge.

Back to top button