Știrile 60m.RO

Cîțu: Localitățile conduse de liberali au venituri mai mari față de cele conduse de PSD

Localitățile conduse de liberali au venituri mai mari față de cele conduse de PSD, a declarat premierul Florin Cîțu la Digi24.

Cîțu susține că localitățile conduse de PSD nu au beneficiat de investiții străine deoarece social-democrații își doreau un control strict în acele zone privind votul – un exemplu în acest sens fiind Vaslui, care este un județ lipsit de astfel de investiții.

„Puterea de cumpărare e mai mare ca în Bulgaria, Grecia… Și peste Ungaria. Bucureștiul este capitala țării. Statistic, majoritatea localităților conduse de liberali au venituri mai mari, cele conduse de socialiști au venituri mai mici.

Politica dezastruoasă a creat astfel de falii în societatea românească. Faptul că nu permiteau investitorilor străini să vină în România a dus la lipsa locurilor de muncă. Dacă legi Vasluiul de restul Europei, vor fi și locuri de muncă și venituri mai mari. Doar prin investiții trecem de criză. Statul va crea autostrăzi pentru a permite investitorilor să vină. De ce acești oameni nu au vrut să facă autostrăzi în 30 de ani? A fost decizia socialiștilor pentru a păstra numite zone care să fie controlate la vot. Cei de la PSD sunt speriați că vor pierde votanți„, a spus Florin Cîțu.

Back to top button