Știrile 60m.RO

PNRR, capodopera lui Ghinea. Au greșit până și numărul statelor membre UE

Guvernanții noștri sunt atât de competenți încât nici măcar un plan de mare importanță nu pot să elaboreze. Se pare că ministrul Cristian Ghinea a inventat un al 28-lea stat al UE în Planul Național de Redresare și Reziliență, după cum rezultă din textul documentului. Oare câte alte cifre și date or fi eronate în respectivul proiect respins deja de câteva ori de Bruxelles?

În textul documentului se arată că „în ceea ce privește competențele digitale, România se situează pe locul 27 din cele 28 de țări ale UE în clasamentul Indexului DESI”. Care este cel de-al 28-lea stat al Uniunii Europene?

Ar putea fi o imagine cu text care spune „PlanulNational Redresare Rezilienta 2.11.1 Cloud guvernamental și sisteme publice digitale recalificați pentru a ocupa astfel de posturi vacante, adesea pentru că instruirea nu este disponibilă la momentul și locul potrivit. În ceea ce privește competențele digitale, România se situează pe locul 27 din cele 28 de țări ale UE în clasamentul Indexului DESI România se află mult sub media UE in ceea ce privește”
pag. 503, PNRR
Back to top button