Știrile 60m.RO

Portaluri antiromânești finanțate de România la Chișinău: citează pe Usatîi împotriva AUR

Contribuabilul român a ajuns să finanțeze televiziuni și site-uri de știri antiromânești la Chișinău. Se face acest lucru prin Departamentul Românilor de Pretutindeni, o instituție ce ar trebui să se bată pentru românii din afara granițelor, dar care face exact invers.

Dar PNL, PSD și USR au alte planuri: ei vor bine doar pentru ei, nu se lupta pentru țară.

Așa s-a ajuns ca un portal antiromânesc de la Chișinău, care ridica în slăvi pe Vladimir Plahotniuc, să fie susținut de România chiar împotriva României: DESCHIDE.MD .

Acest site, că agenție de știri nu este, atacă partidul românesc AUR, singurul partid care participă la alegerile de la Chișinău și care este un partid ce luptă pentru România.

AUR este singura șansă a Bucureștiului să mai dețină un control la Chișinău, după ce așa-zișii europeni au întors spatele și s-au apucat de furat.

Acest site antiromânesc plătit de partidele trădătoare de la Chișinău a început să citeze pe Renato Usatîi ca să denigreze AUR. Practic din banii românilor se citează infractori celebri ca să atace tot România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button