Știrile 60m.RO

Se ascute lupta pentru putere dintre Orban și Cîțu pentru șefia PNL. Unul mizează pe PNRR, altul pe susţinerea candidaţilor la alegerile locale parţiale

Se ascute lupta pentru putere dintre Orban și Cîțu pentru șefia PNL. În timp ce premierul Florin Cîțu mizează pe PNRR, Ludovic Orban se bazează pe susţinerea candidaţilor la alegerile locale parţiale pentru câștigarea conducerii Partidului Liberal.

Premierul Florin Cîţu a afirmat că a convins întreaga Românie să fie premier şi pe partenerii de coaliţie să îl susţină pentru această funcţie, astfel încât consideră că este mai simplu să îşi convingă colegii de partid să îl sprijine pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL de la Ludovic Orban.

În acelaşi timp, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat joi, într-o vizită pe care a făcut-o în Ialomiţa, că se împlinesc patru ani de când a fost ales preşedinte al PNL, interval de timp în care a fost prezent de cel puţin 15 ori în fiecare filială PNL din ţară.

Am discutat şi partea politică. Vă daţi seamă, cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru, să fiu susţinut de coaliţie, cred că este mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la preşedinţia PNL. Tot am venit aici să fiu aproape de ei, pentru că am venit să le prezint puţin despre PNRR, despre fonduri europene, despre buget, surse de finanţare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat joi la Alba Iulia cum îi va convinge pe colegii din partid să îl voteze la şefia PNL.

Back to top button