PoliticăȘtirile 60m.RO

Un deputat AUR explică: Nu suntem nici cu PSD, nici cu PNL sau USR. Noi urmărim interesul românilor

Deputatul George Badiu a precizat că Alianța pentru Unirea Românilor, formațiune politică din care face parte, nu se aliază cu niciun partid politic, fie că este vorba de PSD, PNL sau USR. Indiferent de acuzațiile sau de supozițiile care apar în spațiul public, AUR urmărește doar interesul românilor care au trimis partidul în Parlament.

El a subliniat că principalul obiectiv al AUR este acela de a avea majoritatea la alegerile următoare pentru a putea guverna țara așa cum se cuvine.

Unii spun că suntem cu PSD-ul, dacă votăm împotriva guvernării PNL-USR-UDMR. Alții spun că suntem cu PNL-USR-UDMR, dacă votăm câteodată la fel ca partidele de la guvernare. Noi urmărim interesul românilor, care uneori îi obligă și pe cei din partidele-găști să voteze cum e corect. Să fie clar, noi țintim să avem majoritatea pentru a putea alcătui singuri guvernul. Pentru asta muncim. Nu pentru a ajunge la putere în înțelegere cu PSD sau cu alt partid!

Faptul că unii spun că împreună cu PSD am putea alcătui majoritatea parlamentară la proximele alegeri, nu înseamnă că vom și intra la guvernare cu PSD. Obiectivul nostru este să guvernăm singuri sau, dacă nu se poate, să ne alegem noi partenerii și să impunem regulile în guvernare. Rețineți, deci: nu facem compromisuri!”, a declarat Badiu pentru redacția 60m.ro.

Back to top button