Știrile 60m.RO

Lupta pentru Primăria Bragadiru: Candidatul AUR, favorit pentru funcția de primar

Alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al orașului Bragadiru se apropie cu pași repezi. Pe 27 iunie, cetățenii sunt chemați din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani și patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism.

În contextul în care în Consiliul Local au fost făcute înțelegeri între partidele clasice, după multiple tensiuni și atacuri publice, candidatul-surpriză care s-a desprins din plutonul propunerilor pentru Primăria Bragadiru este Costin Ioniță, din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

În vreme ce sistemul reprezentat de Ionuț Scarlat (PSD, actual independent), Gabriel Lupulescu (PNL), Teodora Desagă (USR-PMP) și Cornel Faris (PRO România) se bazează pe alianțe politice mai mult sau mai puțin vizibile și previzibile, candidatul AUR Costin Ioniță susține că singura alianță pe care o face pentru Bragadiru este aceea cu românii, aspect care îi crește popularitatea în ritm accelerat, alături de prezența în teren și de măsurile propuse pentru dezvoltarea orașului, cuprinse în Proiectul pentru Bragadiru.

Astfel, pentru alegerile din 27 iunie se prefigurează o luptă strânsă între reprezentanții sistemului, ai partidelor care s-au succedat la putere în ultimii 31 de ani (PSD, PNL, PMP, USRPLUS, PRO România) și reprezentantul singurului partid de opoziție, anti-sistem (AUR).

Back to top button