PoliticăȘtirile 60m.RO

Dominic Fritz candidează la șefia USR PLUS Timiș

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al USR PLUS Timiș.

Am anunțat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș. După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine”, a anunțat Dominic Fritz, arată Mediafax.

Primarul orașului Timișoara a explicat că își dorește această funcție pentru că are experiența de „a coagula oameni”, iar viziunea sa „europeană pentru o nouă cultură politică” va duce va dezvoltarea orașului.

Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică. Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a precizat Fritz.

Back to top button