CONSTRUCȚII

CATASTROFĂ. USR-PLUS și PNL elimină măsurile fiscale din construcții și care au salvat România în 2020-2021

În anii 2020-2021 sectorul construcțiilor a fost cel care a salvat întreaga economie a României. Când toate afacerile erau închise de către PNL și USR-PLUS, românii mai aveau o speranță lucrând în zona de construcții. Acest sector a reușit marea performanță de a deveni primul pilon al economiei românești, chiar în fața industriei constructoare de autoturisme.

Mai important este faptul că sectorul construcțiilor este în mod covârșitor susținut de antreprenori români și nu de companii străine ce au un singur scop: să extragă banii din țară.

Dar acest lucru nemulțumește pe cei care conduc România, respectiv PNL și USR-PLUS. Primul partid este o rămășiță sinistră a PDL, partidul care a încercat distrugerea economică a țării din mandatul lui Traian Băsescu, în timp ce USR-PLUS este un partid globalist neomarxist cu o agendă clară antiromânească corporatistă.

Florin Cîțu și Dan Barna doresc distrugerea acestui sector economic, ei desfășoară aparent o agendă străină României.

Cele două partide au pus gând rău singurului sector dominat covârșitor de companii românești care plătesc aproape un milion de salarii și care își declară profitul în România. Ei dorescă să elimine condițiile fiscale acordate timp de 10 ani acestui sector, practic vorbim de o încălcare a legii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button