PoliticăȘtirile 60m.RO

Emil Boc îl susține pe Cîțu la conducerea PNL: „inspiră, are proiecte”

Emil îl susține pe Cîțu la conducerea PNL. În opinia sa, premierul Cîțu este un om care „inspiră, are proiecte” și „poate duce partidul la nivelul următor”.

Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat„, a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Naţional al PNL.

Boc a subliniat, totodată, că lupta internă din partid va fi câştigată de PNL, întrebat dacă va câştiga Cîţu competiţia la şefia formaţiunii. „Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal, cu Florin Cîţu preşedinte„, a completat liderul PNL

Back to top button