Știrile 60m.RO

Cîțu ne ia de proști: creșterea de 7% e față de dezastrul 2020, produs de ei

Creșterea economică se măsoară întotdeauna față de perioada similară a anului trecut. Marele finanțist și economist Florin Cîțu îi consideră pe români idioți din moment ce ne spune că avem cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, de 7%.

Sigur că e posibil să avem cea mai mare creștere din moment ce anul 2020 a fost anul cu cea mai mare scădere economică din toată Europa. Dacă toate statele au avut staționări sau scăderi simbolice, măsurile proaste luate de guvernul PNL-UDMR-USR au colapsat afacerile românilor și economia națională.

Căderea economică în 2020, față de 2019, a fost de căteva ori mai mare decât media europeană.

Ce spune acum Cîțu este în fapt o catastrofă: practic economia la moment nu a recuperat nici 30% din colapsul din 2020. Dacă acesta va fi ritmul atunci va fi o catastrofă în următorii ani.

Da, Cîțu ori este prost, ori ne ia de proști, căci 7% față de puțin, este tot puțin, în timp ce nemții au poate 3% din foarte mult și atunci e bine.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button