PoliticăȘtirile 60m.RO

Guvernul lansează o nouă campanie de vaccinare. Cîțu: „Am vorbit de m-am săturat, e nevoie şi de voci proaspete”

Guvernul Cîțu lansează astăzi o nouă campanie de informare publică privind vaccinarea împotriva COVID-19. Premierul Florin Cîțu a declarat că este nevoie de voci noi care să încurajeze oamenii să se vaccineze pentru că românii nu au încredere în politicieni.

Joi vom lansa o campanie media pro-vaccinare. Avem aceste voci care sunt peste tot, anti-vaccinare, iar rolul meu este acela de a veni cu o campanie mai gălăgioasă, nu ştiu dacă pot să o fac la fel de creativă, nu mă pricep la aşa ceva, cei care sunt acolo văd că au resurse foarte mari şi sunt foarte mulţi, dar eu încerc să fiu mai gălăgios şi mai prezent”, a declarat prim-ministrul Florin Cîţu, marţi, la Radio Guerrilla.

El a mai spus că are încredere că românii îşi doresc să treacă peste pandemie, iar vaccinarea este singura soluţie.„Am vorbit de m-am săturat eu de mine despre vaccinare”, a declarat Cîţu, precizând că ”e nevoie şi de voci proaspete”.

Autorităţile ar vrea să se atngă pragul de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, însă miercuri seară CNCAV a anunţat că s-a ajuns la 4.208.724 persoane, dintre care 3.317.789 cu ambele doze.

Back to top button