Politică

Hoții care au furat sigla PNL se laudă cu 146 de ani de existență

Sigla Partidului Național Liberal a fost capturată de o gașcă de tâlhari după anii gri ai postdecembrismului. Acești indivizi au compromis sigla și numele Partidului Național Liberal iar în realitate actualul partid este de fapt PDL. Partidul Național Liberal nu se mai poate numi partid național și de dreapta deorece promoveaza hoția și jaful din bunul public, nemaivorbind de faptul că promovează o ideologie progresist neomarxistă, la fel ca și colegii lor de alianță.

PNL a fost capturat de oamenii lui Traian Băsescu și Petre Roman. Liberalii vopsiți care conduc din umbră sunt Vasile Blaga, Raluca Turcan și Emil Boc. Ei sunt cei care au girat toate jafurile și devalizarea companiilor de stat în perioada regimului Băsescu/Udrea.

PNL-ul de azi nu a mai păstrat nimic din doctrina lăsată moștenire de Ion I. C. Brătianu. Aceste personaje de sorginte bolșevică care au capturat PNL îi întinează memoria marelui Brătianu în fiecare zi. An de an sunt lansate mesajele omagiale ce emit ideea că ”ei” ar fi urmașii lui Brătianu. O adevărată jignire la adresa unui om ce și-a pus viața în slujba poporului român.

Singurul partid național de drepta în România este Alianța pentru Unirea Românilor. AUR readuce la viață politica românească și renaște o elită pe care România a pierdut-o în temnițele comuniste, la Canal și în Siberia.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button