Social

Mamaia: Trei persoane au murit înecate!

Șapte persoane au fost recuperate până acum din mare, dintre care trei au murit, iar una este în stare gravă, anunță IGSU.

”Șapte persoane au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării. Chiar dacă intervenția salvamarilor, a martorilor și a echipelor de salvare a fost promptă și victimele au fost extrase la mal în scurt timp, suntem profund îndurerați să vă informăm că trei dintre acestea și-au pierdut viața.

Una dintre persoane se află în stare gravă, fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar alte trei sunt sub supravegherea atentă a medicilor.

Situațiile s-au produs în stațiunea Mamaia, pe fondul valurilor mari și a curenților puternici.

Vă îndemnăm să vă informați cu privire la condițiile de înot, să alegeți zonele desemnate pentru scăldat și să ascultați mereu sfaturile salvamarilor”, a transmis IGSU.

Trei persoane au  murit după ce au fost scoase în stare de inconștiență, luni, dimineața din mare în stațiunea mamaia, iar alte două au fost transportate conștiente la spital, au declarat pentru G4Media.ro surse din Inspectoratul pentru Situații de Urgență. În zona respectivă s-a format un lanţ uman pentru salvarea persoanelor respective.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button