PoliticăPrima Pagină

AUR: Dăncilă e recompensată de sistem pentru că l-a făcut președinte pe Iohannis

AUR consideră noua numire în funcția de consilier din cadrul BNR a Vioricăi Dăncilă o recompensă pe care fostul premier a primit-o din partea sistemului. Toate aceste acțiuni ale sistemului apar în urma unei candidaturi fără șanse la alegerile prezidențiale, fiindcă domnul Klaus Iohannis nu trebuia să aibă nici un adversar credibil.

Formațiunea politică AUR a reacționat după ce în spațiul public au apărut informații precum că Viorica Dăncilă va fi viitorul consilier pe strategie al guvernatorului BNR Mugur Isărescu. Vestea a stârnit tot felul de reacții, însă AUR consideră că funcția pe care o va ocupa Viorica Dăncilă reprezintă o recompensă din partea sistemului.

„Viorica Dăncilă a fost „sacrificată” printr-o candidatură fără șanse la alegerile prezidențiale, fiindcă domnul Klaus Iohannis nu trebuia să aibă nici un adversar credibil. Acum, fiindcă a trecut destul timp și fiindcă ei ne consideră idioți cu memoria scurta, „sistemul” o recompensează pe Viorica Dăncilă, pentru rolul jucat in farsa alegerilor prezidențiale, cu un post de consilier strategic in cadrul BNR…Cum vi se pare teatrul asta ieftin?”, se arată în poziția AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button