PoliticăȘtirile 60m.RO

Claudiu Târziu: Este strigător la cer! Măsurile draconice ne-au fost impuse pentru un virus ce a cauzat sub 1% decese

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, este indignat de faptul că măsurile „draconice” impuse de autorități au avut drept justificare virusul Sars-Cov-2 care, potrivit cifrele oficiale comunicate de Ministerul Sănătății, a cauzat sub 1% din totalul deceselor înregistrare anul trecut.

„Ministrul Sănătăţii ne-a anunţat astăzi că, în 2020, 227 de oameni au murit cu diagnosticul principal COVID-19. 227 din peste 26 de mii de decese! Sub 1% din totalul anunţat oficial! Adică aprox. 0,0004% din numărul de infectări oficiale comunicate la finele anului 2020. Tot Ministrul Sănătăţii ne-a anunţat că într-una dintre cele două platforme au fost înregistrate 16.120 de decese, iar, în cealaltă platformă – 18.948 de decese. Câte platforme, atâtea cifre. O diferenţă de aproape 3000 de decese, vă puteţi închipui? Este pur şi simplu halucinant.

Pentru 227 de decese, Dumnezeu să-i odihnească pe aceşti oameni!, dar însemnând 0,0004% din totalul numărului de persoane infectate, guvernanţii ne-au impus acele măsuri draconice de restricţie, majoritatea inexplicabile şi absurde, prin care au blocat economia şi societatea. Este strigător la cer! Cine ar mai putea da crezare informărilor – fals creditate drept ştiri oficiale– propagate de Ministerul Sănătăţii? Ministerul fake-news al Sănătăţii”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

Back to top button