Politică

Lilian Scripnic: Participarea AUR la alegerile parlamentare din R. Moldova, o reinterpretare modernă și pragmatică a celebrului Pod de Flori de peste Prut

Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor, Lilian Scripnic, afirmă că participarea AUR la alegerile parlamentare din Republica Moldova este o reinterpretare modernă și pragmatică a celebrului Pod de Flori de peste Prut.

„În calitate de basarabean care a avut privilegiul să redobândească cetățenia română, am trăit mereu cu inima împărțită în două 💔, jumătate pe malul Estic 🇲🇩 și jumătate pe malul Vestic 🇷🇴 al Prutului.

M-am înscris fără ezitare în #AUR, partidul care și-a asumat o agendă unionistă, de vindecare a unor răni istorice pentru care nu se găsiseră încă tratamente, soluții politice. De aceea, consider că participarea #AUR la alegerile parlamentare din 11 iulie în Republica Moldova, cu același nume și sub aceeași siglă din România, este o reinterpretare modernă și pragmatică a celebrului Pod de Flori 💐 de peste Prut din 1990.

Politicienii trebuie să transforme entuziasmul și dorințele poporului în acțiune, și asta ne-am propus să facem la #București și la #Chișinău. Am convingerea că apelul pe care noi l-am făcut către organizațiile, personalitățile și românii din Basarabia, de a se alătura #AUR pentru a crea o forță românească și o singură listă națională care să fie intre în Parlamentul de la Chișinău, va fi încununat de succes. În același timp, vreau să vă asigur că reușita proiectului #AUR din Republica Moldova va aduce beneficii istorice României și toți românilor, oriunde s-ar afla ei.”, a declarat deputatul AUR, Lilian Scripnic la tribuna Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button