PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion la Antena 3: Demiterea lui Dan Barna ar fi un act de normalitate

George Simion, liderul AUR, consideră că demiterea vicepremierului Dan Barna ar fi un act de normalitate, în contextul în care dosarul care vizează firmele liderului USR a fost trimis de la Departamentul de Luptă Antifraudă la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru indicii legate de săvârşirea unor fapte penale.

Credem că este un act de normalitate într-o Românie normală a președintelui Iohannis. Nu doar fără penali în funcții publice, ci și o Românie fără hoție. Vrem ca USR-PLUS să dea dovadă de responsabilitate și să își asume, să arate că nu au fost simple slogane de campanie și să-l vedem pe Dan Barna cum își asumă faptele săvârșite înainte de 2016 – furt din fondurile europene”, a declarat Simion într-o intervenție în emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Liderul AUR a subliniat că este momentul să trecem dincolo de sloganurile din campanie și să le punem în practică – „fără penali în funcții publice.

„(Dan Barna – n.r.) Este cercetat, cei de la DLAF sesizează DNA. Vrem reacții, vrem să trecem de episoadele de răfuieli politice în care a fost folosită justiția. Vrem să vedem dacă Dan Barna își asumă ceea în campaniile electorale spunea„, a mai spus George Simion.

Back to top button