PoliticăȘtirile 60m.RO

PSD, un alt partid plin de penali, copiază AUR și cere demisia lui Barna

PSD, un alt partid care a tot fost la guvernare și este corupt până în măduva oaselor, nu se lasă mai prejos și copiază solicitarea liderului AUR George Simion privind demisia vicepremierului Dan Barna. Mesajul a fost transmis de către social-democrați în contextul în care DLAF a trimis la DNA dosarul privind presupuse fraude cu fonduri europene în care este vizat Dan Barna.

Conform propriilor standarde, de astăzi Dan Barna a intrat #oficial în categoria penalilor în funcții publice. Prin urmare, tot conform propriilor standarde, astăzi Dan Barna are obligația de a-și da demisia din funcția de vicepremier. Fiecare zi în funcția publică deținută de penalul Dan Barna dovedește că #farapenaliinfunctiipublice a fost doar o minciună electorală pentru a fura voturile românilor!”, transmite PSD într-un mesaj pe pagina de FB a formațiunii.

PSD distribuie și declarații video ale lui Barna precum „Să avem în Romania, în cele mai importante poziții, în Parlament, la Guvern și la Președinție oameni care cred în „Fără penali în funcții publice” și „Să ne asiguram că fără penali devine realitate, că se termina cu penalii în funcții publice”.

Back to top button