PoliticăȘtirile 60m.RO

Dumitrina Mitrea, mesaj pentru cei care au denigrat partidul AUR: Doctrina noastră se sprijină pe patru piloni – familia, patria, credința și libertatea

În contextul acuzațiilor de extremism, fundamentalism și antisemitism lansate de către reprezentanți ai USR, PNL, PSD și UDMR la adresa Alianței pentru Unirea Românilor, Dumitrina Mitrea, deputat AUR, le-a transmis acestora un mesaj: partidul lui George Simion are la baza doctrinei sale patru piloni – familia, patria, credința și libertatea.

Familia înseamnă iubire. Credința ne ajută să fim lipsiți de mândrie și să manifestăm bunătate. Națiunea/patria înseamnă dragostea de neam, iar neamul românesc are în structura lui și alte nații pe care noi le respectăm, le apreciem și le iubim. Libertatea înseamnă ne-îngrădire, ne-cenzurare și apărarea drepturilor fundamentale ale omului.

Matricea pe care ați aruncat-o ca o plasă peste cei de la AUR, nu ne reprezintă. Ați vrut prin acest vicleșug să ne denigrați și să ne devalorizați în ochii românilor. Dar, ați greșit! Iar această greșeală vă va urmări tot acest timp cât veți mai rămâne in Parlament. Românii vor ști să vă taxeze greșelile”, a declarat Dumitrina Mitrea în Parlamentul României.

Aceasta a reamintit că AUR a intrat în Parlament tocmai pentru că românii au vrut o schimbare, și-au dorit parlamentarii care nu au mai făcut politică până acum, oameni cinstiți și buni profesioniști. Ea a mai spus că Alianța pentru Unirea Românilor este alcătuită din oameni care au zeci de ani de experiență profesională în profesiile pe care le dețin, nu doar pe hârtie așa cum se întâmplă în cazul multor politicieni din alte partide.

„În aceste bănci din Parlamentul României, cei de la AUR sunt Generali de armată care v-au apărat țara, profesori care au educat copii, medici care au salvat vieți, economiști care știu ce e un buget, juriști care știu ce înseamnă o lege, ingineri care au construit, scriitori care știu ce înseamnă cultura.

Știu, nu suntem persoanele scrobite și cu ștaif așa cum vă considerați cu toții. Suntem altfel de persoane, care știm de ce am venit aici și care vom face altfel de politică, așa cum le-am promis românilor”, a conchis Dumitrana Mitrea.

Back to top button