Știrile 60m.RO

Dan Tănasă (AUR): PNL, PSD, și UDMR nu au reușit să termine, în 31 de ani, o investiție care ar crește independența energetică a României

Deputatul AUR Dan Tănasă a afirmat că tărăgănarea finalizării barajului de la Răstolița, un proiect început în 1989 și care nici până astăzi nu a fost încheiat, este o nouă dovadă a incompetenței partidelor care s-au perindat la guvernare de 30 de ani.

Barajul de la Răstolița, județul Mureș, este un proiect început în 1989 și care nici până astăzi nu a fost terminat. PNL, PSD și UDMR nu au reușit să termine în 31 de ani un proiect care ar alimenta cu energie electrică tot județul Mureș. Așa arată trădarea de țară. Aceasta este o nouă dovadă a faptului că de 30 de ani suntem conduși de incompetenți și ticăloși”, explică deputatul într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

Dan Tănasă precizează că acest baraj ar putea să furnizeze energie electrică pentru județul Mureș și, astfel, să crească independența energetică a României. „De ce e nevoie să treacă 30 de ani fără ca o investiție care ar fi benefică pentru toți locuitorii acestui județi, pentru români, să fie abandonată? Este încă o dovadă a incompetenței și a trădării naționale a PNL, PSD și UDMR”, partide care au fost la guvernare de la Revoluția din 1989 încoace, a mai spus acesta.

Back to top button