PoliticăȘtirile 60m.RO

Coaliția de guvernare se teme să facă dreptate în cazul Foișor. Doar două voturi au lipsit pentru înființarea comisiei de anchetă

Marți, 4 mai, a fost supusă votului inițiativa Alianței pentru Unirea Românilor privind înființarea Comisiei „Foișor”, șefia acesteia urmând să fie atribuită PNL, PSD și USR-PLUS. Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a anunțat că doar două voturi au lipsit pentru ca Senatul să aprobe această inițiativă, un prim pas important pentru a se face dreptate în acest cazul evacuării spitalului Foișor.

De ce se teme coaliția majoritară că s-ar putea face dreptate? Doar două voturi ne-au lipsit astăzi pentru ca Senatul să aprobe înființarea Comisiei care să ancheteze cazul Foişor! Coaliția majoritară nu a mai votat în bloc împotriva inițiativei noastre, semn că a încetat, fie și numai pentru un moment, să mai funcționeze ca un monolit. Totuși, de ce se teme Puterea că s-ar putea face dreptate?”, a scris senatorul și copreședintele AUR Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Inițiativa AUR privind înființarea comisiei de anchetă în cazul „Foișor” va fi supusă votului în Parlament

Back to top button