Social

Șeful de la Garda de Mediu se laudă cu amenzile date pe LITORAL

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, se află în control pe litoral şi a anunţat că a găsit în zona Năvodari, deşeuri, materiale de construcţii şi multă mizerie, afirmând că în perioada următoare vor fi realizate verificări foarte dese în staţiunile de la malul mării.

Octavian Berceanu a mers sâmbătă, în verificări în judeţul Constanţa, urmând să vadă în această perioadă toate staţiunile de pe litoral. 

 „În calitate de comisar general e prima mea ieşire pe judeţul Constanţa, vreau să văd cum s-au aşternut lucrurile aici. La televizor am văzut 20 de ani cum autorităţile au venit pe malul mării, au dat indicaţii, au plecat şi lucrurile au rămas la fel. Cu timpul rămas la dispoziţie vom lua staţiunile la rând să vedem ce este de făcut şi în lunile care vin vom fi permanent pe litoral să sancţionăm orice fapte cu caracter contravenţional sau infracţional care ţin de mediu”, a declarat Octavian Berceanu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button