Politică

Arafat: Vaccinul este biletul nostru către normalitate

 Raed Arafat, a făcut un apel către români să se vaccineze împotriva COVID-19 şi a subliniat că, cu cât numărul oamenilor care se vaccinează este mai mare, cu atât mai repede ne vom întoarce la normalitate. Arafat a precizat că se observă o ”îmbunătăţire vizibilă” a situaţiei epidemiologice şi că inclusiv numărul cazurilor din terapie intensivă este în scădere.

”Există un comitet stabilit de premier, pentru a stabili măsurile din 1 iunie, ce se poate face, bineînţeles, concomitent cu campania de vaccinare care trebuie să continue şi sper ca numărul vaccinaţilor să crească pentru că este, într-adevăr biletul nostru către normalitate. Cu cât mai mulţi ne vaccinăm, cu atât mai repede ajungem săpre o situaţie de normalitate. Cel puţin la nivelul României, cum a ajuns Israel, Marea Britanie, să poată să se relaxeze şi să aibă o situaţie sub control. Dar asta se face cu cap, gândind şi într-un mod corect”, a declarat Raed Arafat.

Şeful DSU a adăugat că totul este legat de campania de vaccinare.

”Totul se leagă de campania de vaccinare, cu cât ne dorim să ajungem mai repede la normalitate, cu atât trebuie să încurajăm oamenii, să îi îndrumăm spre vaccinare, mai ales că acum vaccinarea e la liber, adică nu mai există grupe de vârstă. Acum, cine doreşte, poate să meargă la vaccinare”, a mai declarat Arafat.

Back to top button