Internațional

Viktor Orbán: Stânga maghiară a fost cea mai proastă investiție a unchiului Gyuri Soroș

Arătăm bine, poate nu am arătat niciodată atât de bine ca în seara asta. Victoria noastră se vede de pe Lună, și de le Bruxelles, cu siguranţă. Mulțumiri speciale maghiarilor de peste graniță și mai ales celor din Ucraina, a declarat duminică noaptea premierul maghiar Viktor Orbán care a obținut victoria duminică la alegerile parlamentare.

„Stânga maghiară a fost cea mai proastă investiție a unchiului Gyuri”, a adăugat cu referire la George Soros a mai spus Orbán.

Lumea întreagă a putut vedea că ungurii își iubesc țara. Toată lumea a putut să vadă în această seară aici la Budapesta, că politica creștin democrată, politica conservatoare civică, și politica patriotică a câștigat. Și noi transmitem Europei că asta nu este trecutul, ci este viitorul. Acesta este viitorul nostru comun european, a mai afirmat Orbán.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button