PoliticăȘtirile 60m.RO

Barna despre Ioana Mihăilă: Sănătatea e pe mâini bune

Liderul USR PLUS, Dan Barna, se declară mulțumit de numirea Ioanei Mihăilă la conducerea Ministerului Sănătății. Potrivit spuselor sale, prestația” de miercuri a acesteia i-a lăsat impresia că „sănătatea e pe mâini bune” și, drept urmare, are toată încredere în noul ministru MS.

Avem un ministru al Sănătăţii în care am toată încrederea că va avea şi energia, şi înţelepciunea ca toate aceste proiecte începute de Vlad, proiecte de reforme importante, transparentizare, examene pe bune, numirile nu se mai fac aşa, din pix, ci pur şi simplu pe criterii de valoare, vorbim de conducerile spitalelor. Toate lucrurile acestea au exact rolul să scoată percepţia că de fapt totul este o vânzoleală subterană în care nimeni nu are niciun control”, a susţinut Barna.

Fostul secretar de stat al MS, Ioana Mihăila, a depus miercuri jurământul la Palatul Cotroceni. Ea a menţionat printre priorităţile pe care le are în vedere atragerea de fonduri europene, creşterea accesului la servicii medicale de bază, dar şi reforma managementului spitalelor şi al serviciilor de sănătate.

Back to top button