Social

VIDEO: Incendiu la secția de psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a transmis că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie şi au fost evacuate 36 de persoane, dintre care 6 au fost intoxicate cu fum. Autorităţile au trasmis că 30 de pacienţi vor fi relocaţi, iar 6 au ajuns la spital cu intoxicaţie cu monoxid de carbon. Ministerul Sănătăţii a precizat că secretarul de stat Monica Althamer merge la Slatina.

A început evacuarea pacienţilor către spitale, cu ajutorul autospecialelor pentru victime multiple”, a transmis ISU Olt. 

Rezentanţii MInisterului Sănătăţii au transmis că secretarul de stat Monica Althamer se deplasează la faţa locului. ”Ministerul Sănătăţii a fost informat despre incendiul produs în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Monica Althamer, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii se deplasează la faţa locului pentru a evalua situaţia şi a discuta cu autorităţile locale privind transferul pacienţilor”, a transmis Ministerul Sănătăţii. 

Autorităţile au anunţat că22 de pacienţi vor fi relocaţi la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, iar alţi 8 pacienţi vor fi relocaţi la fosta Secţie de Psihiatrie din Slatina.

Alţi şase pacienţi au fost transportaţi la Spitalul Slatina, cu intoxicaţie cu monoxid de carbon. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button