PoliticăȘtirile 60m.RO

Haos după demiterea lui Voiculescu. Negocierile din coaliția de guvernare se reiau astăzi

Dan Barna a anunțat că negocierile dintre cele trei partide aflate la guvernare vor continua și astăzi, după ce, în urma ședinței de ieri, nu s-a ajuns la niciun consens. Liderul USR şi-a menţinut cererea de înlăturare a premierului Florin Cîţu. Potrivit unor surse politice, liderii USR-PLUS iau în calcul să le ceară liberalilor un nou acord politic.

Am avut o discuţie constructivă în coaliție după remanierea domnului Voiculescu. Continuăm mâine discuția, trebuie să vedem cum putem ieşi din acest impas. Din punctul meu de vedere, nu există o alternativă la aceasta coaliție. Trebuie să continuăm împreunuă. Ne-am asumat la un program de guvernare şi suntem oameni responsabili, maturi şi vom susţine în continuare aceasta coalitie. Mâine vom gasi soluția bună pentru fiecare parte din aceasta coaliție. După patru luni nu ne putem permite o criză politică”, a precizat Kelemen Hunor.

Coaliţia de guvernare s-a reunit luni după-amiază în şedinţă pentru prima oară de la revocarea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu (USR-PLUS) de către premierul liberal Florin Cîțu. Înaintea şedinţei, preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat că premierul Florin Cîţu beneficiază de susţinere totală şi că nu se ia în discuţie schimbarea configuraţiei politice.

Back to top button