Politică

USR a copiat un proiect legislativ AUR și se laudă cu el

Deputatul AUR, Daniel Gheorghe Rusu, a inițiat un proiect legislativ care prevede expres „obligativitatea înregistrării și transmiterii în direct a ședințelor Consiliului Local, Consiliului Județean, Consiliului municipal, consiliilor locale de sector etc, sub sancțiunea anulării ședinței de Consiliu în cazul nerespectării acestui fapt.”

„Asumarea responsabilității presupune și deschiderea transparentă a proceselor decizionale. Astfel, aleșii locali își vor putea argumenta hotărârile în fața alegătorilor, iar votul lor va fi vizibil public.😄 BĂNUIESC CĂ NU AU DE CE SE TEME, NU?”, nota pe pagina sa de Facebook Daniel Gheorghe Rusu.

Deputatul USR PLUS de Ilfov, Oana Cambera, a decis că proiectul AUR este numai bun de copiat și se laudă cu el pe rețelele de socializare. În fapt, USR a însușit proiectul deputatului Rusu de la Alianța pentru Unirea Românilor.

„După ce în urmă cu o lună jumătate am depus un proiect legislativ cu privire la transparența decizională în administrația publică locală, mai exact la transmiterea în direct a ședințelor de CL, iată că cei din USR, având pârghiile puterii, mi-au furat proiectul și vor susține unul identic! Câtă mârșăvie… câtă lipsă de respect…”, afirmă intrigat deputatul AUR Daniel Gheorghe Rusu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button