Internațional

VIDEO: Putin, ridiculizat de cehi! ‘Asasinul gol’

Un grup de activiști au adus o statuetă a președintelui rus Vladimir Putin pe o toaletă de aur la clădirea Ambasadei ruse la Praga. Activiștii grupului Kaputin au organizat o acțiune împotriva încălcării drepturilor omului în Federația Rusă și a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

Mai multe persoane au început să pună toalete de aur pe gardul ambasadei și să atârne perii de aur

De asemenea, au pus o figură a lui Putin pe o toaletă aurită, pe care erau scrise cuvintele „Asasin gol”.

Pe cealaltă stradă din fața ambasadei erau mai multe persoane cu afișe „Hands off Ucraina”.

La eveniment au participat aproximativ treizeci de persoane. În timpul instalării toaletelor, la fața locului au ajuns mai mulți polițiști. Aceștia le-au spus activiștilor că deteriorează proprietățile rusești. Mai târziu, activiștii au demontat monumentul lui Putin și l-au coborât în ​​parc într-un scaun cu rotile.

„Poate că nimic nu simbolizează adevărata natură a conducătorilor ruși de astăzi mai mult decât bideurile și periile aurii din toaleta șefului statului într-o țară în care 13% din populație încă nu are nici măcar propria toaletă”, a spus grupul într-o declarație.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button