Social

VIDEO: Fiul milionarului Sever Mureșan s-a urcat drogat și beat la volan! A distrus 12 mașini

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a anunţat, joi dimineaţă, că, în urma producerii accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nu şi victime.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a precizat sursa citată.

Conform acesteia, tânărul, în vârstă de 31 de ani, va fi cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Conform unor surse, ar fi fost nevoie de mai mulţi poliţişti pentru imobilizarea bărbatului, care a continuat să fie recalcitrant şi în ambulanţa SMURD, cu echipajul paramedical. În momentul în care a fost dus la spital, Adrien Stephane Mureșan a rupt un guler cervical pe care medicii SMURD voiau să îl pună pentru a nu se răni. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie.

În 2017, același individ când s-a urcat pe o macara din București și a amenințat că se sinucide. Era nemulțumit că nu primise banii de la cei pentru care executase lucrări de construcții și a coborât după 10 ore de negocieri.

Loading video
Loading video
Loading video

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button