Opinii

Arafat se face vinovat de moartea oamenilor de la Victor Babeș? Nimeni nu are curaj să îl ancheteze?

Raed Arafat a fost implicat în nenumărate tragedii în sistemul național pentru situații de urgență însă a căzut de fiecare dată în picioare cu ajutor grupurilor de intrese ale mafiei politice transpartinice. Munții Apuseni, Siutghiol, Colectiv, Piatra Neamț, Matei Balș, Spitalul Foișor, iar acum Victor Babeș, evenimente ce atârnă greu pe umerii lui Raed Arafat.

În acest moment Arafat este implicat direct deoarece el este direct răzpunzător pentru achiziția și administrarea acestor tiruri ATI cumpărate din Turcia care au colapsat unul câte unul și din păcate au curmat viața a trei oameni la Victor Babeș. Întrebat dacă se consideră vinovat, Arafat a avun un răspuns marca Ciordache: ”Altă întrebare!”

Procurorii din România dorm în ghete de zeci de ani și anchetează doar după bunul plac și după cum dictează grupurile de intrese, nicidecum în interesul cetățeanului. Din păcate, în cazul lui Raed Arafat au fost foarte multe fapte ce ar fi trebuit anchetate, iar evenimentul de la Victor Babeș este strigător la cer. Cum de Parchetul nu se autosesizează în cazul dr. Arafat?

Românii sun abandonați de stat, iar cei care ar trebui să împună legea au ajuns în slujba acestei mafii politice transpartinice. Cine răspunde în fața familiilor care și-au pierdut rudele în tirurile ATI aflate în administrarea lui Raed Arafat? România, stat mafiot…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button