PoliticăȘtirile 60m.RO

Protest în fața Ministerului Sănătății: Parlamentarii AUR cer demisia lui Vlad Voiculescu

Astăzi a avut loc un protest în fața Ministerului Sănătății, la inițiativa Alianței pentru Unirea Românilor. Parlamentarii AUR, în frunte cu liderul George Simion, cer demisia ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, în urma tragediilor și crizei din sistemul de sănătate. Protestatarii au fluturat steaguri tricolore şi au scandat: „Demisia, demisia!”

Partidul AUR a organizat acest protest deoarece Vlad Voiculescu, Raed Arafat și oamenii din angrenajul acestui Parlament anti-românesc nu îi mai reprezintă pe cetățeni. „Cerem de două luni şi jumătate, de la Matei Balş încoace, demisia lui Vlad Voiculescu, a lui Raed Arafat. Vlad Voiculescu a promis atunci că va întreprinde măsuri ca românii să nu mai moară de vii în spitale. Nu s-a ţinut de cuvânt, avem accident după accident, scuze după scuze. Am venit, ca să nu ne mai acuze nimeni, respectând distanţa, purtând mască, încadrându-ne în numărul de participanţi, pentru a arăta că folosim toate pârghiile necesare ca Vlad Voiculescu să plece. Suntem prezenţi în stradă, votăm moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu, am făcut o plângere penală şi am iniţiat comisie de anchetă la nivel parlamentar„, a declarat copreşedintele AUR George Simion.

De asemenea, AUR solicită ca spitalele din România să nu mai fie împărţite în „COVID” şi „non-COVID”, a menţionat Simion. „Vrem să fie lăsate spitalele cu circuite normale, în funcţie de specializări. Vrem să funcţioneze în continuare Spitalul Foişor, vrem demisia lui Vlad Voiculescu şi nu o să cedăm„, a explicat liderul AUR.

Reamintim că AUR a cerut luni constituirea unei comisii de anchetă privind ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor.

Back to top button