Politică

VIDEO: Vlad Voiculescu nu poartă mască! Gafe monumentale la conferința de presă

Ziua de duminică, 11 aprilie, a fost una a gafelor în cascadă pentru ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, iar faptul că şi-a ţinut declaraţia de presă în direct în acelaşi timp cu premierul Florin Cîţu a fost doar gafa cea mai vizibilă. Alte două momente delicate pentru ministru au ajuns în spaţiul public.

Vlad Voiculescu: Stau fără mască! Da!

O înregistrare făcută înainte de declarația de presă la care nu a acceptat prezența ziariștilor şi nici întrebări îl arată pe ministrul Voiculescu refuzând să poarte mască, în ciuda faptului că o consilieră îi spune că ar fi bine să apară cu masca pe figură în fața camerei de luat vederi. Voiculescu: „Sunt singur!” Dialogul surprins fără voia ministrului, în continuare.
Consiliera lui Voiculescu: Zi-mi ce cauţi Vlad Voiculescu: Nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască Voce de bărbat, probabil din echipa tehnică a transmisiei: Acum staţi fără mască, în faţa …? Vlad Voiculescu: Stau fără mască! Da! Voce de bărbat: Ok. Consiliera lui Voiculescu: Eşti singur aici. Consiliera lui Voiculescu: Ia pune un pic masca aia! Vlad, pune un pic masca aia. (ministrul nu se concentrează şi nu aude întrebarea) Consiliera lui Voiculescu: Pune-ţi un pic masca aia! Pune-ţi masca pe care o ai. (Vlad Voiculescu iese temporar din cadru) Vlad Voiculescu: De ce? Consiliera lui Vlad Voiculescu: Că la Antena 3 acum discuţia e fără măşti la mare, la munte, la nu ştiu care chestie… Vlad Voiculescu, în şoaptă: Las-o. Voce de bărbat: Să-mi spuneţi când pot să îi dau drumul. Pot să dau drumul? Vlad Voiculescu: Staţi un pic…cu mască…măi, sunt singur, totuşi. Consilieră: Eşti singur. Vlad Voiculescu: Da!
Vlad Voiculescu îşi începe declarația de presă spunând: „Bună ziua! A fost, zilele acestea, mult, foarte mult, cred că prea mult zgomot în ultimele zile.” După declataţia de presă, ministrul este informat că a vorbit în direct în acelaşi timp cu premierul Florin Cîţu, televiziunile fiind, astfel, obligate, fie să dea o singură declaraţie din două, fie să dea, alternativ, porţiuni din alocuţiunile celor doi demnitari. Reacţia lui Vlad Voiculescu: „Şi noi ce să facem?” (dialogul următor)
Consiliera lui Vlad Voiculescu: Aţi fost în acelaşi timp. Vlad Voiculescu: Păi n-a zis… Consiliera lui Vlad Voiculescu: Îmi scrisese Ema că a anunţat Cîţu că iese după ce vorbeşti tu şi, de fapt, a ieşit odată cu tine… Vlad Voiculescu: Şi noi ce să facem?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button