Prima Pagină

George Simion: Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în stradă. Este penibil totul şi oamenii s-au săturat

Liderul AUR, George Simion, s-a aflat, sâmbătă, printre protestatarii adunaţi în faţa Guvernului şi care, ulterior, au mărșăluit către Palatul Cotroceni.

George Simion a comentat şi scandalul evacuării bolnavilor din Spitalul Foişor, afirmând că „statul a ajuns să se comporte penibil cu contribuabilii care alimentează sistemul de sănătate.”

„Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în aceste zile în stradă…E penibil că a ajuns un stat în care milioane de oameni plătesc taxe pentru asigurările de sănătate să îi trateze în acest fel pe cei care susţin, prin taxe, sistemul de sănătate.

E penibil că un spital de ortopedie îşi schimbă peste noapte destinaţia. Este penibil că sutele de milioane pentru investiţii în spitale, în facilităţi noi. Este penibil totul şi de aceea oamenii s-au săturat şi ies în stradă în ciuda restricţiilor absurde.

(Este rugat să enumere cele mai supărătoare restricţii)

  • Închiderea şcolilor
  • Închiderea magazinelor la ora 18
  • Un an de zile de inutilitate

George Simion: Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului, ministrul Sănătăţii ne-a spus că sunt manipulate politic

Cazurile au crescut, suntem trataţi de parcă nu am avea propria conştiinţă, de parcă nu putem gândi cu propriile capete şi trebuie să ne sperie Guvernul.

Nu este bine deloc… Am văzut cum rata de infectare este crescută sau scăzută în funcţie de interesele celor de la guvernare. Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului pentru că, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, ele sunt manipulate politic”, a declarat George Simion.

Back to top button