Social

Femeie operată și evacuată din Spitalul Foișor: ”Arafat își bate joc de noi!”

Una dintre persoanele evacutate vineri seară din Spitalul Foişor din Capitală le-a mărturisit jurnaliştilor, că a fost operată miercuri, iar acum este nevoită să meargă acasă, tocmai la Târgovişte, acolo unde locuieşte. Femeia acuză dureri şi spune că decizia lui Raed Arafat ”nu este bună deloc şi îşi bate joc de noi”.

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați din spital pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgenţă în spital pentru pacienţii COVID.

Mulţi dintre pacienţii evacuaţi au suferit intervenții chirurgicale recente, aşa cum este şi femeia din imaginile de mai jos.

Rudele femeii au decis să închirieze o dubă privată pentru a avea condiţiile necesare pentru transport.

Femeia a fost să fie ridicată de pe targa spitalului de unde a fost evacuată şi poziţionată, cu grijă, în duba unde s-a improvizat un pat, pentru a rezista unui drum îndelungat.

Raed Arafat, a explicat, vineri, în exclusivitate, la Antena 3, decizia evacuării Spitalului de Ortopedie Foișor din Capitală și transformarea acestuia în unitate medicală suport COVID.

Back to top button