Opinii

USR bagă pumnul în gură cetățeanului și calcă cu bocancii legile statului

Ministrul Cătălin Drulă a declanșat un război mediatic cu ajutorul presei aservite politic împotriva sindicaliștilor de la metrou, însă aceste acțiuni fac victime nevinovate. Sute de familii de români se văd cu agoniseala lor de o viață și singura sursă de venit este pusă la pământ printr-un ordin abuziv al unui ministru vremelnic la Transporturi.

Cătălin Drulă și-a dovedit habarnismul din punct de vedere juridic în momentul declanșării grevei, acesta insistând la Bode să asmută jandarmii peste protestatarii de la metrou în loc să apeleze la instanța de judecată, conform legii. Așa face și acum când a decis să demoleze abuziv magazinele oamenilor de la metrou. Drulă în loc să apeleze la o instanță judecătorească l-a sunat pe primarul USR al Sectorului 2 Radu Mihaiu să intervină.

Dragi tovarăși proletari încă nu suntem în dictatură, cu toate că voi faceți pași mari spre asta. Să vă explicăm cum stă treba din punct de vedere legal, dacă voi vă hazardați cu răngile asupra bunurilor românilor.

Fără un mandat de executare de la un executor judecătoresc, nu poți să te atingi de proprietatea acelor oameni. Iar la executarea aceslui mandat, este prezentă, atât Poliția, cât și executorul judecătoresc. La metrou i-am văzut doar pe primarul USR Mihaiu și pe muncitorii care demolau magazinele, Poliția a fost sesizată de comercianți. Mihaiu a spus că „Metrorex ne-a cerut ajutorul”. Din punct de vedere legal nu există așa ceva, o entitate comercială nu poate să treacă peste puterea judecătorească și să înceapă demolarea magazinelor la ordinul primarului.

Probleme și ilegalități s-au comis de ambele părți, și de către ministrul Transporturilor Cătălin Drulă și de către USLM. Problema este că nici unii nici alții nu au apelat la instanțele de judecată. Dacă s-ar apela la instanță, unii s-ar putea alege cu dosare penale. Problema este că se acțiunează abuziv împotriva unor oameni de bună credință sub diferite pretexte care încalcă legea.

De când a venit la putere USR nu a făcut altceva decât să bage pumnul în gură cetățeanului român și să calce cu bocancii legile statului.

Sediu SINDOMET SERVCOM SRL – informaţii de contact.
JudeţBucuresti
Localitate/SectorSectorul 1
AdresăBdul. Nicolae Balcescu 5 Sc. C Et. 3 Ap. 62 Cod 010042
Telefon021-323.28.80 
021-320.75.19 
Fax021-323.28.80 
021-796.16.56 
Mobil– 
Email[email protected] 
[email protected] 
Persoane din conducere:Administratori:
 ROMANIA Picu Marin
 ROMANIA Crisu Florian Misu
 ROMANIA Dumitrica Constantin
 ROMANIA Artimon Marian
 ROMANIA Ghita Nichifor
Asociaţi persoane juridice:
 ROMANIA  (100%) UNITATEA SINDICATUL LIBER METROU

Ce spune un cetățean cu spațiu închiriat la Metrou

„Numele meu este Mihai Claudiu , administratorul unui magazin din incinta metroului. Presupun că în urmă linsajului mediatic care este făcut în ultima vreme de presa mincinoasă, cu referire la spațiile comerciale din incinta metroului cred că ați auzit și dumneavastra de situația în care suntem câteva sute de comercianți. Domnul Ministru Drula dorește cu ardoare că de pe o zi pe altă să ne arunce în stradă fără să țină cont că suntem într-o perioada foarte grea din punct de vedere economic. Firmele sunt deținute de oameni simpli care nu s-au îmbogățit și care își duc traiul de pe o zi pe alta. Mulți dintre noi avem familii, copii, rate la bănci, aceste magazine fiind singură noastră sursă de venit , iar în situația în care noi am rămâne fără muncă ar fi un dezastru pentru familile noastre. Domnul Drula și-a făcut un scop prin a-l discredita pe liderul de sindicat Ion Rădoi, acest comportamnt fiind un paravan pentru scopul dumnealui de a distruge firmele mici ca mai apoi probabil să intre în posesia spațiilor altcineva care este dorit de actuală putere.

Țin să subliniez că ne-am plătit toate taxele la zi către stat și nu cred că noi suntem ciuma de care trebuie scăpat și aruncați în stradă că pe niște infractori…nu am furat, nu am păcălit statul cu nimic și nu vrem decât să muncim liniștiți. Va rog din suflet să acordați puțină atenție și cazului nostru în care ne aflăm. Vă mulțumesc !

Back to top button